Alla inlägg den 19 januari 2008

Av Madeleine - 19 januari 2008 12:59

Planerna i helgen var att bara softa och bara vara.. Men blir d nånsin som man planerar..

Pappsen ringde och tyckte vi skulle ses så då bjöd jag in oss själva på middag. Andreas har tjatat om att vi ska åka dit nåt, bada, bada, bada och busa med vovvarna. Så drog dit på en gång så vi skulle hinna till hockeyn börja klockan 15.00

Jag och Adde Padde plumsade i badet på en gång nästan, passade på då Mandis sov middag på pappa - som vanligt!! Måste vara mjukt och skönt.. hihi..


Pappa Sven passade upp mig med ett gott glas vin där ute i jacuzzin. Blåste som fan och regnade ute, så jäkla mysigt att ligga i en 38graders varm pool då!! Ville inte kliva upp - vi låg och surra och lekte i vattnet hur länge som helst!! *mys mys*

Blev ju tvugna att kliva upp då d var dax för middag. Blev grillat *mums*

Hundarna har lärt sig var dom ska ligga då d är middag... - under Amanda. haha.. Å Amanda har ju förstått att man kan ge vovvarna mat oxå, mycket roligt!!


Efter maten var d mer hockey, då pös jag och Andreas ut till badet igen. Vill oxå ha en jacuzzi - typ på balkongen.. haha... Snyggt!!


Åkte hem vid åtta tiden, bara att fixa gröt och välling och sen slocka lillfisan. Finns ingen som go och glad och duktig som du!!




Hade bjudit över Putte & Nina på kvällen, på lite vin och spel.

Jag och Nina dela på två flaskor vin åsså blev det en massa Dooleysdrinkar på det. Putte drack öl - i sin ensamhet. Tomas har fått för sig att bli nykterist.. Eller så är det dom sex kilona han gått ner då han inte druckit en droppe öl på en vecka!!!

Spelade vårt nya spel "Absolut överens" Sjukt roligt spel. Mycket underhållande att spela mot Putte & Nina framförallt. Supertjaffsarna!! Man spelar i par - behöver jag säga vilka som vann hela tiden!! Hahaha.. blev mycket skratt åt tokarna.

Givet så blev d poker oxå!! Gick plus som vanligt ;-) Helt plötsligt då man byter kanal på TV:n och hamnar på Playboy kanalen upptäcker vi att klockan är MASSOR... Shit, klockan är 02.30 Tomas ställer sig upp och drar sin klassiska kommentar - "Nja, man kanske ska ta och borsta tänderna..."



Ovido - Quiz & Flashcards