Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Madeleine - 24 januari 2008 16:23



Är grymt hooked på Meandi kläder..!! Dom är ju så grymt fina..!!

Amanda har en hel garderob av deras kläder..!! Älskar färgerna, motiven och kvaliteten.


http://www.meandi.se/


Har mycket kläder men vill ha mer och mer...



Lite av det hon har:



Molnklänningen, pandatuikan och stora blommor overallen
















VILL HA:



Monsterkjolen och tröjan:



Sura grodor:



Alltså det finns så grymt mycket man bara vill ha. Men självklart kostar d om man ska ligga på topp :-o



Ska ha ett Meandi party i februari, då kommer alla Mandis kompisar hit och deras mammor, då ska d shoppas!!! Som värdinna får man ju handla billigare oxå..!! Grymt ;-)




Av Madeleine - 24 januari 2008 13:32





 

"Ingenting är så djävligt att det inte kan bli värre"




Av Madeleine - 24 januari 2008 12:27



Idag blev en trist meningslös hemmadag.. vakna av regnet som slog mot fönstret.. Vem orka kliva upp ur sängen då?? Låg och drog mig en halvtimme innan Mamman i mig drog upp mig ur sängen. Lillfisen är oxå morgontrött och kan sova länge på morron, men låter jag henne sova länge så kan hon inte sova på kvällen.

Det blir en "mysa hemma med prinsessan dag" idag. Börjar bli så jäkla grym på att gå, bara att träna träna med gåvagnen. Hon börjar bli hemskt busig oxå.. helt otroligt..!!! Hon vet vad som är ajaj och tycker d är väldigt roligt när Mamma jagar henne. Å surrar som en tokig liten bebis - vem har hon fått d av? Hmmm... känner nog ingen fler som är duktig på att kackla.. hahaha....




Tomas ringde nyss, hade blivit bjuden på hockeyn ikväll i Södertälje.

Visste inte om han hade lust att gå.. i så fall blir d jag och barnen ikväll då. Kanske blir mysig filmkväll i så fall ;-)

På lördag är planerna att jag och Tomas ska gå på globen på DIF-Linköping. Försöker fixa barnvakt, men d är alltid så omständigt så lär ta med henne oxå. Brukar ju gå bra och hon tycker d är skoj att se på hockey! Andreas ska nog till sin mamma i helgen.

Jag och Tomas hade behövt komma ut nåt bara vi tillsammans, käka middag och ta några öl. Fatta länge sen?!! Typ två år snart.. :-( Vad man får offra då man skaffar barn... Tänk om Mammsen bodde här i Sthlm, då hade d inte varit nåt ploblem.

Farmor Lotta fick jag precis mess ifrån, hon hade precis landat i Egypten.. den muppen... Inte alls avis..!! Måste verkligen se till att vi kommer iväg på semester i sommar. Hata vintern!! Behöver sol och värme nu.. Den här skitvintern kan man ju inte bli annat än deprimerad av!



Av Madeleine - 24 januari 2008 08:47


4 paprikor, gärna olika färger

2 burkar tonfisk i vatten

1 burk 10% Kesella (250g)

1 burk tomatsalsa (350g) - mild, medium lr het

8 tortillabröd



Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dom i 1msk olja några minuter. Låt tonfisken rinna av och blanda med paprikan. Krydda med 1tsk salt, 1krm peppar och gärna 1-2tsk spiskummin. Rör ner 1dl av kesellan och salsan. Fördela tonfiskaröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dom i en lättsmord ugnssäker form. Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna. Gratinera mitt i ugnen i 250grader, 8-10minuter. Servera enchilladasen med en sallad. (4port)


Så nyttigt och otroligt gott!!!


Tips!! Strö gärna över lite riven ost över enchilladasen innan de gratineras för finare färg.


Gröna tipset: Byt ut tonfisken mot quornfärs om du vill äta grönt.


För alla: Fördela tonfisk och salsaröra på glutenfria pizzabottnar om du inte tål gluten. Kesella ersätts med sojabaserad färskost om du inte tål mjölk eller laktos.


Ovido - Quiz & Flashcards