Direktlänk till inlägg 24 januari 2008
4 paprikor, gärna olika färger
2 burkar tonfisk i vatten
1 burk 10% Kesella (250g)
1 burk tomatsalsa (350g) - mild, medium lr het
8 tortillabröd
Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dom i 1msk olja några minuter. Låt tonfisken rinna av och blanda med paprikan. Krydda med 1tsk salt, 1krm peppar och gärna 1-2tsk spiskummin. Rör ner 1dl av kesellan och salsan. Fördela tonfiskaröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dom i en lättsmord ugnssäker form. Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna. Gratinera mitt i ugnen i 250grader, 8-10minuter. Servera enchilladasen med en sallad. (4port)
Så nyttigt och otroligt gott!!!
Tips!! Strö gärna över lite riven ost över enchilladasen innan de gratineras för finare färg.
Gröna tipset: Byt ut tonfisken mot quornfärs om du vill äta grönt.
För alla: Fördela tonfisk och salsaröra på glutenfria pizzabottnar om du inte tål gluten. Kesella ersätts med sojabaserad färskost om du inte tål mjölk eller laktos.
Spana in den nya barnklädes butiken på nätet - Coolchildren.seMissa inte den fantastiska öppningserbjudandet, 20% rabatt på HELA köpet..!! Säljer för bl.a Rockefella, Yorrik, Appaman, Lundmyr of Sweden mfl.Bara Coola kläder för Coola barn..!!...
Surfa in på min NYA BLOGG och var med och tävla..!!! www.muppsan.com VÄLKOMMEN ALLA TROGNA LÄSARE & NYA..!! ...
HAR BYTT BLOGG WWW.MUPPSAN.COM Fortsätt följa min blogg..!! ;-) ...
Inom kort dyker det nog upp en tävling här med fin fina priser..!!! Väntar bara på klartecken.. Håll utkik..!!! ...
Så, då var d bestämt - jag är ledig ikväll..!! Det behövs.. känns att jag behöver landa.. inte riktigt tagit in och förstått vad som komma skall.. Hoppas hoppas läkaren ringer den här veckan och ger mig tid för operation.. väntan är ju bara sååå fr...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|