Alla inlägg under januari 2008

Av Madeleine - 26 januari 2008 17:35



Glömde ju skriva om gårdagen.. Jag och Andreas hade ju skitkul i studion på inspelningen av sista avsnitten av Jeopardy. Den veckan var det tema sport. Så det första avsnittet var det Tomas Fogdö, Lasse Anrell och Erik Adielsson som tävlande. Tänker inte avslöja vem som vann då.. hehe...

Vi fick massa information när vi skulle klappa händerna och att vi ABSOLUT inte fick viska svaren till varandra. Allt var verkligen stenhårt!! Inge fusk över huvudtaget. Blev något fel bytte dom fråga så att det verkligen blev   rättvist och gick rätt till. Hela tiden blev vi i publiken informerade om vad som försigick. En sak som var coolt det var när Adam sa - nu är det reklam... trodde d skulle vara nån liten paus men icke, två sekunder senare så kör man!! - Tillbax från pausen.. Så skulle d alltid vara.. hehe..


Nästa avsnitt så var vinnaren från det första programmet åsså var det Tomas Brolin och Jörgen Jönsson. Fasiken vilken nörd han är Tomas Brolin... hahaha.. kom inge komiskt ur hans mun..

Annat var d med Lasse Anrell - vilken stjärna.. hahaha.. å Adam Alsing drog skämt på skämt.. han var precis som man förväntade sig. Fast dessutom otroligt flörtig med alla unga flickor i publiken ;-)

Vinnaren av sportveckan var ....... troligt att jag skulle berätta!! Ni får tålmodigt se avsnitten.. tihi.. ;-)

Andreas tjata på en gång att jag skulle boka in fler inspelningar som vi skulle gå på. Kommer att vara Kändis Kockduellen snart...



Av Madeleine - 26 januari 2008 14:57



Uppe med lillgumman tidigt imorse, hade bestämt oss att åka till Skärholmen lagom då hon ska sova vid tio tiden. Bara att väcka Pappsen fem minuter innan ;-)


Hämtade ut min nya mobil som varit inlämnad på lagning.. skärmen bara la av.. Men nu ska den väl fungera iaf.. Bara ut att promenixa igen men stegräknaren på nallen. Skojig egenskap - måste tillägga att det inte var därför jag köpte den.. :-o



Sen in på ICA och storhandla.. eftersom vi var där till dom öpnna så var det mycket lugnt där. Hata verkligen att trängas med Sthlms halva befolkning.. det är helt klart det mest negativa med Sthlm.. då saknar gamla ödsliga Fränsta!!!


In på bolaget, öl och vin kvällen till ära. DIF spelar ju mot Linköping idag. Skulle ju gå på matchen men beslutade oss för att se hemma på TV:n istället. Putte och Nina kommer över oxå. Nina lär ha saknat Amanda.. bara träffats kvällstid då hon redan har sovit...


Gjorde oss värsta grymma plockmiddagen till hockeyn - kyckling, rostbiff, revbensspjäll, potissallad, baguett, tzatziki och sallad. Mmmm MUMS!!

Till det blev det en kall god öl från pumpen ;-)



Av Madeleine - 26 januari 2008 08:37





 

En kvinna som vill nå toppen måste se ut som en ung flicka, uppföra sig som en dam, tänka som en man och arbeta som en häst.





Av Madeleine - 25 januari 2008 12:01



Uppe tidigt imorse, gjorde oss iordning och städade undan så jag inte behövde göra d då jag kommer hem.. kommer bli nog så stressigt ändå.

Pappsen skulle komma och skjutsa oss till Södertälje till barnvagnsbutiken så vi kunde lämna in vår trehjuling på service. Men som vanligt... blir sällan som han lovar.. Blir mest less på mig själv som alltid tror på honom. Jag är alldeles för godhjärtat och tror d bästa om alla.. Någon gång skärper han/hon till sig.. Kanske man måste bli hårdare och inte alltid lita på alla.. Ta för givet att man blir sviken.. Ska det verkligen behöva vara så? Vilket jävla samhälle?!!


Inte riktat bara mot min Pappa - älskar min Pappa hur mycket som helst, han är den bästa Pappan i världen trots att han har svårt att hålla sina löften.. Bara en dålig egenskap...


Så nu blev det en till meningslös dag.. får väl ta och dammsuga och städa lite innan helgen. Då grabbarna kommer hem måste vi göra oss klar för att åka till Frihamnen och TV4:s lokaler. Då är det dax för Jeopardy!!!


Mandis ska få rå om Pappa hela kvällen, bara mysa och busa!! Träna inför att Pappa ska vara hemma på pappaledigheten.

Ska bli mysigt att komma ut bara jag och Andreas, länge sen vi gjorde nåt tillsammans. Var ofta på bio eller iväg på nåt äventyrsbad och bada innan Amanda föddes. Det är ju såå viktigt att inte glömma lilla gubben då man utökar familjen!!




Av Madeleine - 25 januari 2008 09:42






"Människor tror på vad som helst bara man viskar det"











 





Av Madeleine - 24 januari 2008 16:23



Är grymt hooked på Meandi kläder..!! Dom är ju så grymt fina..!!

Amanda har en hel garderob av deras kläder..!! Älskar färgerna, motiven och kvaliteten.


http://www.meandi.se/


Har mycket kläder men vill ha mer och mer...



Lite av det hon har:



Molnklänningen, pandatuikan och stora blommor overallen
















VILL HA:



Monsterkjolen och tröjan:



Sura grodor:



Alltså det finns så grymt mycket man bara vill ha. Men självklart kostar d om man ska ligga på topp :-o



Ska ha ett Meandi party i februari, då kommer alla Mandis kompisar hit och deras mammor, då ska d shoppas!!! Som värdinna får man ju handla billigare oxå..!! Grymt ;-)




Av Madeleine - 24 januari 2008 13:32





 

"Ingenting är så djävligt att det inte kan bli värre"




Av Madeleine - 24 januari 2008 12:27



Idag blev en trist meningslös hemmadag.. vakna av regnet som slog mot fönstret.. Vem orka kliva upp ur sängen då?? Låg och drog mig en halvtimme innan Mamman i mig drog upp mig ur sängen. Lillfisen är oxå morgontrött och kan sova länge på morron, men låter jag henne sova länge så kan hon inte sova på kvällen.

Det blir en "mysa hemma med prinsessan dag" idag. Börjar bli så jäkla grym på att gå, bara att träna träna med gåvagnen. Hon börjar bli hemskt busig oxå.. helt otroligt..!!! Hon vet vad som är ajaj och tycker d är väldigt roligt när Mamma jagar henne. Å surrar som en tokig liten bebis - vem har hon fått d av? Hmmm... känner nog ingen fler som är duktig på att kackla.. hahaha....




Tomas ringde nyss, hade blivit bjuden på hockeyn ikväll i Södertälje.

Visste inte om han hade lust att gå.. i så fall blir d jag och barnen ikväll då. Kanske blir mysig filmkväll i så fall ;-)

På lördag är planerna att jag och Tomas ska gå på globen på DIF-Linköping. Försöker fixa barnvakt, men d är alltid så omständigt så lär ta med henne oxå. Brukar ju gå bra och hon tycker d är skoj att se på hockey! Andreas ska nog till sin mamma i helgen.

Jag och Tomas hade behövt komma ut nåt bara vi tillsammans, käka middag och ta några öl. Fatta länge sen?!! Typ två år snart.. :-( Vad man får offra då man skaffar barn... Tänk om Mammsen bodde här i Sthlm, då hade d inte varit nåt ploblem.

Farmor Lotta fick jag precis mess ifrån, hon hade precis landat i Egypten.. den muppen... Inte alls avis..!! Måste verkligen se till att vi kommer iväg på semester i sommar. Hata vintern!! Behöver sol och värme nu.. Den här skitvintern kan man ju inte bli annat än deprimerad av!



Ovido - Quiz & Flashcards