Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Madeleine - 2 mars 2008 19:07


Vilken djungel d är d här med barnvagnar... men har ev hittat en som jag vill ha.. den är oxå rosa... - First Wheel City Elite -  helt NY

d är en likadan som den bruna som jag skulle ha tittat på idag.. Vill ju gärna ha en tjejig vagn ;-)


Har lagt ut min rosa trehjuling oxå.. fått många mail..!! :-D En del väldigt lustiga... en som ville byta den mot en projektor.. haha.. - Nej tack..!!



Nu är killarna på hockey.. en som inte kunde följa med så då fick Adde Padde följa med istället ;-) Så nu sitter man helt ensam igen.. Lillan har redan somnat för kvällen.


Har hållt mig ifrån Tradera i helgen.. så har inte blivit några impuls köp på ett tag.. Har ju shoppat så mycket på senaste... :-o :-o


Nu ska jag surfa ut en sväng på den stora webben.. återkommer kanske innan d är godnatt ;-)


Av Madeleine - 2 mars 2008 10:22



Satan i gatan vad full han var min man då han kom hem... men tidigt blev d ju iaf eftersom hockeyn blev inställd ;-) Nåt positivt med d hela.. hehe..


Men uppe tidigt imorse ändå.. upp och tog lillan.. Fast jag var ju oxå vaken så gjorde varandra sällskap. Mysigt med en morgon tillsammans oxå ju..



Nu börjar jag bli lite nervös.. imorgon börjar jag JOBBA..!! :-o :-o

Har köpt nya arbetsskor iaf ;-) - Grymt..!! Då drar bloggandet ner drastiskt... Blir kanske ett LÅNGT inlägg varje kväll istället.. hehe..

Det kommer helt klart bli en STOR omställning... inte jobbat på över ett år...!!


Eftersom Pappa & Anders fixade isen på Globen igår så blir d hockey ikväll istället.. kl. 20.00 Så då ser man inte mannen ikväll heller då... :-(

AIK hade match på Hovet tidigare, därför blir DIF matchen så sen. Alla AIK:are måste bort från området innan.. - undra varför?? :-o


Vi får titta på matchen hemifrån istä'llet och HEJA på DIF..!! Kanske se Pappa på TV:n ;-)





Av Madeleine - 2 mars 2008 10:19

Erna

Kvinnonamnet Erna är en kortform av Ernestina och andra feminina former av Ernst som betyder ?allvar? och är av tyskt ursprung. Det har använts i Sverige sedan 1600-talet. Erna har aldrig varit lika frekvent som sin manliga motsvarighet, men det hade en viss uppgång på 1920- och 1930-talen. Under hela 1990-talet var det bara ett fåtal svenska flickor som fick namnet, men sedan år 2000 ökar frekvensen markant. 31 december 2005 fanns det totalt 3235 personer i Sverige med namnet, varav 1836 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 22 flickor namnet, varav 10 fick det som tilltalsnamn.


Ernst

Ernst är ett mansnamn av tyskt ursprung och har betydelsen "allvar". Det har använts i Sverige sedan 1300-talet och stavades i början mestadels Ernest, vilket fortfarande är normen i engelskan. Ernst hörde till de allra vanligaste kring förra sekelskiftet (20:e plats) och några deccenier in på 1900-talet, men numera är det få pojkar som får namnet. 31 december 2005 fanns det totalt 14505 personer i Sverige med namnet, varav 5579 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 86 pojkar namnet, varav 5 fick det som tilltalsnamn.



Ovido - Quiz & Flashcards