Alla inlägg den 18 februari 2008

Av Madeleine - 18 februari 2008 18:36



Helt FUCKING slut i fötterna och benen.. Sprungit på stan hela dagen..!! In och ut i ALLA affärer.. Emelie kunde inte missa en enda.. :-o Har jag inte visat henne alla Sthlms affärer nu så vet jag inte.....!!!?


Emelina fyndade en ny väska - som om hon behövde en till?? Men till min lycka så fick jag hennes gamla, å den är skitsnygg!! :-D Tack älskade Syss..!! Fick en halsduk oxå.. haha.. värsta arvegods centralen.. Hon orka inte ha så mycket packning.. Hihi... Shoppa på du.. ;-)

Hon köpte även en ny jacka, bok och ja.. inte koll...



Jag köpte bara en sak till Amanda idag :-o  - Det är sant..!!! Men skulle ha kunnat köpa massor... Fasiken vad mycket d finns.. nu när hon nästan kan ha stl 86 oxå så finns d ju ännu mer häftiga kläder..!!!

Eftersom våren är här så var ju Lillan tvungen att få ett par super rosa snygga Bamse solglasögon!! :-D - Värsta tuffa tjejen..!!!







Å jag fortsätter att chocka vidare.. köpte en till tröja till mig själv idag.. jag är verkligen på gång nu..!! :-o :-o



Efter middag på Mc Donalds så följde jag lillasyss på centralen, visade vart bussen skulle gå. Snabbt farväl då jag hatar att säga hej då... d är nackdelen med att flytta ifrån sina vänner och familj... :-( Har haft en underbar och mysig helg.!! Intensiv om inte annat... :-D hihi.. Vi saknar dig redan.. kom snart till oss igen..!!



Hem i värsta rusningen.. HATA att åka kommunalt hem då ju.. helt smockat i tunnelbanan.. Känns inte speciellt tryggt med en vagn där då... Men vad gör man.. om älskling skulle komma och hämta oss blir vi fast i bil köerna istället.. bara att välja mellan pest eller kolera..

Gjorde dealen att han fixa middag istället.. ;-) Mycket uppskattat att ha maten på bordet då man kom hem..!! Helt slut ju.. kommer att somna ovaggat ikväll.. Ska tömma i mig massa kaffe nu så jag håller mig vaken en stund till.. vara lite social med familjen kanske ;-)



Av Madeleine - 18 februari 2008 18:33



"Framgångsrik är den man som tjänar mer pengar än hans hustru klarar av att förbruka. Framgångsrik är den kvinna som klarar av att finna en sån man"

Ovido - Quiz & Flashcards