Alla inlägg den 27 februari 2008

Av Madeleine - 27 februari 2008 19:55



Jihoo..!! Då har man övertalat Lotta att vi ska på IKEA imorrn :-D Bäst man far och flänger en massa innan man börjar jobba!! Har en del jag måste köpa.. lr måste och måste, men VILL..!! ;-)



Blir ytterligare en intensiv dag.. ska försöka åka till Kungens Kurva direkt vid tio, sen hem och göra sig iordning för middag ute, sen blir d bowling!! Ännu mera JIHOO..!! Tycker d är skitkul med bowling!! Lite skeptiskt hur d ska gå med lillan med.. :-o Hon kommer typ kasta sig ut på banorna.. haha... STRIKE..!!!


Av Madeleine - 27 februari 2008 17:33



*puuuhhh* Då var man helt däckad igen.. det är jobbigt att storhandla vill jag lova.. iaf om man har en super sprallig dotter som helst av allt vill ner på golvet, krypa och klättra.. å så fort hon ser ett annat barn så måste hon bara fram och säga hej..!! :-o :-o Att packa varorna tog en EVIGHET!!


Men men.. svärmor var till stor hjälp som alltid.. Hon är nog oxå glad att hon kan följa med och storhandla eftersom vi har bil. Fast hennes storhandling består av toapapper och en plastkasse.. Själv kommer man ut med blöjor, storpack vällling, fyra pappkassar, toapapper och massa mer.. :-o Så är d då man är en stor familj..!! Fast hela kalaset gick för mycket billigare än vad jag trodde.. Måste nog handla där oftare ;-)


Fyndade en ny köksklocka oxå.. ALLA klagar över den som suttit där i evigheter att den inte fungerar.. - du måste byta batterier.. *gggaaaahhh* - DET ÄR INTE BATTERIERNA, UTAN FEL PÅ KLOCKAN!!! Så nu köpte jag en ny.. :-D Hittade svarta snygga bords tabletter oxå.. nu åker dukarna bort..

Amanda lyckades slinka ner en liten docka oxå... hehe.. ;-) nåt måste man ju få för att man måste stå ut med Mammas shopping ju...

Testade massa snygga gympadojor till henne oxå.. Nu MÅSTE hon lära sig att gå.. Såååå sött..!! - Hade dom inte varit så dyra hade jag nog köpt några.. Rosa och fina.. ;-)



Sen höll jag på att missa BVC tiden.. men in en snabbis, kasta in Stumpan lite yoghurt, sen ut i vagnen.. Hoppades på att hon skulle sova en stund på vägen dit.. men icke..

Fick komma in på en gång, pratade på som vanligt.. Tycker om Amandas barnsköterska, hon är ju så genomgo!! Iaf - Amanda har GÅTT UPP i vikt..!!! VAAAA???? Hon har ju inte ätit nåt på så länge?? Förstår inte hur det har gått till?? Men otroligt GLAD är jag..!! Känner mig så lättad..!! Å längre blir  hon oxå.. - en lång liten tjej ;-)

Nästa gång vi ska dit är om en månad.. då hon fyllt 1 år..!! - Då är d dax för vaccin igen.. - Tur att jag slipper d .. då är d ju Pappa som får följa med.. hihi..


Nu ska jag fixa lite fiskpinnar.. Mina grabbs är ju inte så förtjusta i fisk så man får göra tråk pinnar... *suck*


Mandis och pappa ligger och sover i sängen.. nu är d faktiskt färdigsovit.. annars blir d ju svårt att sova till natten.. :-o


Av Madeleine - 27 februari 2008 10:50



Snart kommer Svärmor över med lite lunch från Mc Donalds.. Ska bli gott med ett Happy Meal ;-)

Sen ska vi dra iväg och storhandla..!! Inte det roligaste att göra men måste ju tyvärr göras. Det är skönt att Lotta är ledig så ofta som hon är och följer med mig.. Skönt att åka dagtid och storhandla då d inte är så mycket folk ju.. Ska testa på att handla med att själv köra med streck-kods grejen.. Hoppas jag inte glömmer nåt bara... :-o


Mandis sover redan.. sovit en stund oxå.. Så himla trött på förmiddagarna nu..


Imorgon kväll ska vi iväg och bowla, mycket ändrande på tider.. Tomas ville så gärna följa med så då är d ju självklart att vi ändrar.. Lotta ville bjuda oss på middag där innan oxå.. Mysigt värre..!! Kanon kanon..!! :-D



Får inte glömma att jag ska på BVC idag.. ska väga och mäta lillan innan jag börjar jobba så inte Tomas behöver göra d..

Vill helst inte veta hur mycket hon har gått ner.. :-(



Av Madeleine - 27 februari 2008 09:05


Lage

Mansnamnet Lage är ett gammalt danskt namn som syftar på lag i betydelsen sällskap eller följe. Betydelsen kan var lagkamrat e.dyl Alternativt syftar namnet på lag i betydelsen lagstiftning, och namnet skulle då kunna betyda ungefär lagklok. Namnet är ovanligt i Sverige. 31 december 2005 fanns det totalt 2353 personer i Sverige med namnet, varav 753 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 12 pojkar namnet, varav 3 fick det som tilltalsnamn.

Av Madeleine - 27 februari 2008 08:12


 

Underbara härliga Lars-Åke Vilhelmensson - Babsan..!!!! Han var dagens gäst på Vakna med the Voice.

Han är så rolig, klok och med bra värderingar och tankar.

På hans ovänner lista står Runar Sögaard - Dom är tydligen "vänner", Lars-Åke har sytt kläder till både Runar och hans son. Men han är sååå falsk. Massa dubbelmoraler och skitsnack. Samma sak med Carola, enligt Lars-Åke ska hon sjunga, för hon är en sjujäkla artist men annars ska hon hålla käften.. Hahaha.. Hon samarbetar med så många bögar varje dag att det känns mycket fel då både hon och Runar går på om att d är fel att vara bög.. bla bla..

Sen börjar Lars-Åke babbla om att han mötte Alex Schulman och att han hade tagit i hand med honom innan han gick in i radio studion. Han var så förbaskad att han tagit i hand med honom... Han avskyr Alex verkligen - hemska elaka människa. Hur man kan vilja försörja sig på att vara elak? Han skulle vilja klä ut sig till Babsan och sen gå ut på stan och slå ner Alex, så illa tycker han om honom. Han är ju alltför go den där Lars-Åke - Josefine försökte påpeka att allt Alex skrev får man ju ta med en nypa salt.. men d lyssnade inte Lars-Åke på.. Alex borde inte finnas på denna planet, han borde dö, för att citera Lars-Åke ordagrant... Det kanske är lite väl långt att gå... Man ska väl stå för vilka man inte gillar men sen kan man ju hålla resten för sig själv. Att säga att någon borde dö det är verkligen att ha gått för långt..!!

Men Lars-Åke är en genomgod prick och han vill helst av allt leva på en fredlig planet där alla älskar varandra, massa kramar, galej och bögar.. ;-) haha...

Josefine tyckte att om Babsan skulle ge sig på Alex Schulman så kunde hon lika gärna dunka på Runar samtidigt ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards