Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Madeleine - 26 februari 2008 22:56



VARNING


EJ FÖR MINDERÅRIGA ;-)


I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

V



Varför skippar man trosor då man vet att sååå många paparazzis är beredda på just en sån här bild?? Hmm... kan vara för att Paris Hilton är sååå kåt på uppmärksamheten...

Undrar hur mycket ett kort på en naken Paris Hilton ger?? - Kanske man ska byta yrke ;-)


Av Madeleine - 26 februari 2008 18:22



Helt otroligt jävla sänkt idag.. då Amanda sov före lunch, 1,5 timme - sov jag. Då Amanda tog eftermiddagsluren, 2h - sov jag!!!! ALDRIG hänt förut.. Men eftersom jag kunde sova så behövde jag d förmodligen.. Kände att jag kanske borde kurera mig lite innan jobbet på måndag!! Pratade med min nya chef imorse och gissa hur pinsamt d kändes att fortfarande vara sjuk - pratade med henne för tre veckor sen och då var jag oxå sjuk... Ingen bra start... :-o :-o


TOKLÄNGTAR nu... På måndag ska jag ÄNTLIGEN börja jobba..!!!


Idag blev d min goa korvstroganoff och ris till middag, blev lite sen middaf då mannen jobbade över..




Nu ska vi ladda inför

hockeyn..!!  DIF-MORA



HEJA DJURGÅRDEN!!

Av Madeleine - 26 februari 2008 10:55

Skräckbilden på Kidmans nya läppar





Nicole Kidman har utökat läppomfånget och förstorat brösten, skriver sajten Make Me Heal.
- Hennes läppar ser stora och uppblåsta ut, säger den amerikanska plastikkirurgen Anthony Youn. Lagom
till Oscarsgalan har ryktena satt igång om skådespelaren Nicole Kidmans eventuella ingrepp.Flera bloggare och nyhetssajter har reagerat på stjärnans look och plastikkirurgen Anthony Youn kommenterar det hela för Make Me Heal. -Det ser ut som att hon har gjort en bröstförstoring. Men brösten är proportionerliga till hennes figur och om det är så att hon har opererat sig så är det ett snyggt jobb, säger Youn.Läppjobbet anser Anthony Youn dock inte vara lika läckert.
- Hennes läppar ser stora och uppblåsta ut, vilket gör att hennes mun inte rör sig riktigt naturligt. Om man jämför henne och hennes bästis Naomi Watts ser man skillnaden mellan fixad skönhet och naturlig skönhet.

Anthony Youn misstänker också att Nicole Kidman har gjort en operation för att ge ögonen en mer kattlik look, något som kända plastikkirurgioffret Jocelyn Wildenstein har gjort – och de bilderna borde ha fått Kidman att undvika proceduren.
Nicole Kidman är också en duktig Botoxanvändare, enligt sajten, vilket har gett henne ett ”Botoxögonbryn”. Det kan ge en person ett argt utseende, skriver Make Me Heal.

Av Madeleine - 26 februari 2008 10:42



Angelina Jolie & Brad Pitt


2008-års upplaga av Independent Spirit Awards i Santa Monica har precis ägt rum och det var riktigt packat på röda mattan med kändisar. Angelina Jolie visar upp en riktig gravidmage nu och hon tog så klart följe med Brad Pitt.


Ihärdiga rykten säger att Angelina Jolie väntar barn igen, tvillingar dessutom. Enligt uppgift ska graviditeten få Angelina Jolie att frossa - i lökringar och choklad.Skådespelerskan har fått sug efter de mest udda smakkombinationerna, skriver OK! Magazine.



Av Madeleine - 26 februari 2008 08:20


Så fort Adde Padde vaknat så ska jag springa på affären, handla hem en massa mjöl, jäst och annat man måste ha till vårt storbak idag!!!


Inte så upplagd för d än, men jag blir nog snart!! - Älskar att baka..!! :-)


Vi ska baka lite matbröd, bullar åsså chokladrutor..!! Mumsigt värre..!!!

Av Madeleine - 26 februari 2008 08:18

Torgny

Torgny eler Thorgny är ett fornnordiskt mansnamn, som betyder "Tors gny" och som man möjligen gav söner med starka röstresurser. Ordet gny hade i fornnordiskan betydelsen "starkt ljud". En förklaring som givits är att namnet ska förstås som "Tors åska". Ordetledet "gny" finns även i det gamla ordet "vapengny" som närmast kan förklaras som "kraftigt vapenskrammel". Ett hot alltså. Namnet är just nu inte så vanligt. 31 december 2005 fanns det totalt 5464 personer i Sverige med namnet, varav 2038 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 7 pojkar namnet, men ingen fick det som tilltalsnamn.


Torkel

Mansnamnet Torkel är ett gammalt nordiskt namn som är sammansatt av guden Tors namn och ordet kettil som betyder hjälm. Namnet är ovanligt. Endast några enstaka pojkar i varje årskul får det som tilltalsnamn. 31 december 2005 fanns det totalt 971 personer i Sverige med namnet Torkel varav 443 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 5 pojkar namnet, varav 2 fick det som tilltalsnamn.


Ovido - Quiz & Flashcards